Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elégedettségi Garancia

Kedves Vásárlónk!


Az a célunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, hogy kényelmesen és gyorsan intézhesd a bevásárlást. Garantáljuk, hogy elégedett leszel. És ha véletlenül mégis valamilyen problémát tapasztalsz, hívj vagy írj nekünk, és visszatérítjük a vásárlásodat.

Sokat dolgozunk azon, hogy a bevásárlása kiváló minőségben, a megbeszéltek szerint érkezzen az általad megadott címre. Hogyan tudjuk ezt megvalósítani?


Saját futárszolgálat Üllőn és csomagátvétel biztosítása a Chili Delikát üzletében az üllői piacon.

A saját futárszolgálatnak köszönhetően jó kezekben van a megrendelésed, az út legelejétől egészen addig, míg át nem adjuk Neked. Ugyanolyan odafigyeléssel bánunk a Te megrendeléseddel, mintha a sajátunk lenne. A különböző típusú élelmiszerek higiénikusan vannak csomagolva és tárolva.

 

Friss zöldségek és gyümölcsök

A boltunkban a gyümölcsök és zöldségek számára a megfelelő körülményeket biztosítjuk, hogy frissek maradjanak. Továbbá, extra figyelmet fordítunk arra, hogy minél rövidebb ideig legyenek a raktárunkban, mindig friss készlet álljon rendelkezésre. Továbbá, folyamatosan ellenőrizzük a termékek minőségét. Amikor a rendelésedet rakjuk össze, akkor is odafigyelünk, hogy megfelelő minőségű zöldség és gyümölcs kerüljön a zacskóba. Nem küldenénk olyan termékeket, amiket mi magunk sem vásárolnánk meg.

 

Frissen sütött kenyér és pékáru

A kenyerek és pékárukat naponta frissen kapjuk finomságokat a budapesti pékségektől. Bízunk benne, hogy kifogástalan vásárlási élményben lesz részed.

 

Ha észrevételed, visszajelzésed vagy problémád adódott, kérlek lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal
Telefonszám: 06 70 258 7815 
E-mail: chilidelikat@gmail.com

Ügyfélszolgálat elérhetősége: Hétfőtől -Péntekig 8-18 óra között

Üdvözlettel,
Chili Delikát csapata

Az oldal tetejére