Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.090 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Demeter Chocolate Kft.
Várható szállítás: 2021. december 13.

Fehércsokoládé ibolyával, piros és feketeribizlivel

1.090 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Nettó tömeg: 50g

Tényleg ehető az ibolya?
A méltán népszerű ibolyáról kevesen tudják, hogy valójában mind a virágja, mind a levele ehető. Nemcsak gyönyörködhetünk szépségében, de még az orrunkat  és az ízlelőbimbóinkat is elkápráztatja. Salátát, jégkockát, vagy akár bármilyen édességet feldob frissítő ízével, de ha valódi ízélményre vágysz, a legjobb ha magas kakaótartalmú Demeter étcsokival kóstolod!

Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

Összetevők:

cukor,  kakaóvaj, zsíros tejpor, liofilizált feketeribizli, pirosribizli, kandírozott ibolya, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére